CURSUS OP MAAT

Behalve een groepscursus is het mogelijk een cursus op maat te volgen. Dat is bijvoorbeeld een goed idee als je in hoog tempo zoveel mogelijk kennis wilt vergaren, als je nog erg weinig Frans spreekt of heel speciale wensen hebt m.b.t. de lesstof. Ook de intensiteit en/of de duur van de cursus kan worden aangepast. Het is dus de ideale oplossing als je individueel les wilt, maar je kunt een cursus op maat ook samen met je partner of een vriend of vriendin volgen. In dat geval is het wel belangrijk dat jullie kennis van het Frans redelijk overeenkomt.

 

In 2017 zijn er nog enkele mogelijkheden voor een cursus op maat. Kijk in het overzicht uit welke periodes je kunt kiezen. Een cursus op maat wordt geheel naar jouw/jullie wensen ingevuld, zowel qua inhoud als qua intensiteit en duur. Henriëtte neemt dan ook van tevoren contact op om het cursusprogramma te bespreken.

Net als bij de groepscursussen beginnen we op zaterdagavond met een gezamenlijke ‘table d’hôte’ om kennis te maken. Als je samen met je partner komt die niet aan de cursus meedoet, kan hij of zij zich apart opgeven voor deze table.